Wednesday, October 28, 2009

Jobb, Fest, NY by night och Scavanger Hunt!!

Ytterligare än vecka i USA tar form, så får väl ta och berätta vad som hände förra veckan.

Förutom jobb hela dagarna så försöker man självklart hinna med saker på kvällar/nätter.

Man måste ju ta vara på tiden, sova är överskattat ;D.

I onsdags så spelade jag och många andra från Siemens vi fotboll och efter det blev det en liten farvälfest av en intern som ska åka tillbaka till Tyskland. Folk kommer och åker hela tiden.

Några bilder från denna lilla fest:

I torsdags blev det sent jobb och sedan följde jag med några från Siemens ut på en öl och baseboll, på Hooters.

Var fullt med folk, vilkat var väntat eftersom det är en sportbar och det var viktig baseboll-match på TV. Men visade sig att det var en bikinitävling som lockade folk (mest män..) .

Så bilden av vad Hooters är från filmer, stämmer i verkligheten. Sorry killar, hade ingen kamera .

I fredags kväll tog några av oss tåget till New York City, tar ca 1 timme och kostar ca 140 kr, tur och retur.

Regnade i NYC, så blev taxi (faktiskt ganska billigt med taxi i NYC) till en cool bar som heter McFadden. Riktigt bra ställe, fullt med folk, happy hour (3 dollar per öl) och bra musik. Lite bilder från stället:

Ca kl halv ett på natten tänkte vi se om vi hittade någon bra klubb. Blev att försöka komma in på en klubb med bra rykte, vilket ofta betyder att man måste se bra ut, ha med sig tjejer eller betala för ett bord… ca 100 dollar och uppåt. Stället vi valde att åka taxi till hette Pink Elephant. Killar i kostym gjorde direkt att vi kände att det var kört. Mycket riktigt så frågade de om vi ville köpa ett bord, vilket vi avböjde och då kunde de tyvärr inte släppa in fler killar…. Men 15 sekunder senare när vi stod kvar och funderade på var vi skulle pröva istället så sa de till att de ändrat sig och kunde släppa in oss ändå. Var väl bara ett försök att få oss att köpa ett bord….

Klubben var cool, spelade bra musik och det var mycket folk. Vi blev förvåndade när vi såg att det vid dansgolvet fanns flera podium där väldigt lättklädda tjejer dansade. Tiden gick jäkligt fort och kl 4.30 var det dags att dra vidare då tåget hem gick vid fem-tiden. Hemma kl 7 på morgonen…. Skönt med sömn!!! Bilder:

I söndags var det en heldag-tävling som kallas för en “Scavanger Hunt”. Några väldigt engagerade fransmän från Siemens hade skapat en mycket avancerad skattjakt i Princeton som innefattade massor med ledtrådar som ledde till fler ledtrådar som till slut leder till skatten. Dagen innefattade mycket kluriga lappar, kanotpaddling, samt avslutningsmiddag på en resturang .

Ett exempel: Den som kan skriva en kommentar först om vilken plats som åsyftas i Princeton (samt länk till info/bild) får en present!!

Med denna ledtråd:

CHOONTTUUL 

Vårt lag (Team Yellow) hittade tyvärr inte skatten först… Men va en ledtråd ifrån!!! De flesta ur laget:

Ja, är ju Halloween för fullt här i USA så blir en del sådant i slutet av veckan .

Kan avsluta med en bild som jag inkluderar i samlingen “Only in the US”:

No comments:

Post a Comment